Grafiek maken online

grafiek maken online

Draw heeft uitstekende tools, en is ideaal voor het natekenen van foto's. Dit programma is gekoppeld aan andere programma's van Adobe. Je kunt gemakkelijk tekeningen overzetten naar de desktop-programma's van Adobe, delen via adobe's Behance-netwerk en andere sociale media, maar niet exporteren in meerdere bestandsformaten. Platform : Android, ios. Taal : Nederlands en andere talen. Het is nodig om een Adobe account aan te maken. Adobe Photoshop sketch (iOS) Adobe sketch is een uitgeklede versie van Adobe Photoshop voor tablet, die vooral gericht is op vrij werken met de tekenpen. Je kunt prima tekenen en schilderen met allerlei gereedschap, en kleuren - al dan niet transparant - in lagen over elkaar smeren.

Het richt zich met name op illustratoren, cartoontekenaars en makers van visuals. Er zijn ontelbare penselen, pennen en effecten voor het aanbrengen van lijnen en kleuren. In Krita kun je werken met lagen en transparanties, en zeer gerichte selecties maken in je artwork. Er zijn ook hulpmiddelen aanwezig om tekenlijnen maagzweer strakker te maken en naadloze patronen te maken. SmoothDraw Dit tekenprogramma is bedoeld voor vrij tekenen, met of zonder tekenpen. Het heeft veel tools voor artistieke effecten, zoals pen, penseel, krijt, houtskool, kloon-gereedschap en airbrush. Uiteraard kun je ook in verschillende lagen werken. SmoothDraw is eenvoudig in gebruik. Dit programma was vroeger een betaald softwarepakket. Platform : Windows 8, 7 met. Tekenapps voor de tablet Adobe Illustrator sport Draw (iOS) Adobe Illustrator Draw (Android) goed vector tekenprogramma waarin je met de hand kunt werken op een touchscreen, of met een tekenpen.

grafiek maken online
: het serienummer staat vermeld op de download-website. Illustrator is niet eenvoudig in gebruik maar biedt uitgebreide mogelijkheden voor tekenen, ontwerpen, werken met lettertypes en het maken van printklare bestanden. Platform : Windows, mac. Inkscape is een Open source vector tekenprogramma. Het is minder uitgebreid, maar wel vergelijkbaar met professionele pakketten zoals Adobe Illustrator en Freehand. Inkscape biedt volledige ondersteuning van svg bestanden, en kan ook andere soorten vectortekeningen en foto's importeren en exporteren. Platform : Windows, mac os x, linux. Taal : Nederlands (gedeeltelijk). Krita, uitstekend tekenprogramma dat vooral geschikt om te schetsen, tekenen en schilderen.
grafiek maken online

Leren rekenen - webwijzer


Er zitten filters en effecten in, en speciale pennen. Houtskool, olieverf en krijt na te bootsen. Artweaver lijkt op Corel's painter, en is niet heel eenvoudig kookboek in gebruik. Dit programma kan ook photoshop bestanden openen. Platform : Windows 10, 8,. Taal : Nederlands (apart taalpakket). Gratis : Gratis versie voor privé-gebruikers, en betaalde versie met meer mogelijkheden. Illustrator CS2, adobe Illustrator is een vector tekenprogramma: een professioneel ontwerp programma voor - bijvoorbeeld - illustratie, design of logo's.

Online, grafieken ontwerp en maak je eigen online grafieken en diagrammen


Op MijnGrafiek maak je heel eenvoudig een grafiek. Met Grafiektool kun je in 5 eenvoudige stappen online je grafiek maken en je kunt die grafiek online bewaren of opslaan op je eigen computer. Indien de tekst voor de x-as ook een getal is (bijvoorbeeld een jaartal) plaats het getal dan tussen enkele aanhalingstekens. Maak een diagram ( grafiek ) voor uw gegevens in Excel. Handleiding om online een grafiek te maken met google Drive: diagram (taartdiagram lijngrafiek, staafdiagram, kaartdiagram en andere diagramman. Downloaden als png, pdf of Excel-document. Charts builder is een handige gratis webtool waarmee je online prachtige grafieken kunt maken.

grafiek maken online

Klik erop, en voet klik op de puntjes in reeks de rechterbovenhoek. Afbeelding opslaan om de grafiek te downloaden als png-bestand, bijvoorbeeld om in te voegen in een document op de computer. Je kunt de grafiek in een eigen document plaatsen door op de puntjes in de rechterhoek te klikken en te kiezen voor Verplaatsen naar eigen blad. Dit document kan - bijvoorbeeld - gedownload worden als pdf of Excel-document. Kies hiervoor Bestand downloaden als pdf.

Online grafieken en diagrammen maken. Kies uit diverse ontwerpen zoals, lijn grafiek, staaf grafiek, taart diagram, radar, en bubble grafieken. Online grafieken tekenen. Tekenen en plotten van 1e, 2e en hogere graads functies. Teken zoveel functies als je wilt. Mijn grafiek, online een grafiek maken. Snel een grafiek maken.

Stapsgewijze instructies voor het maken van een grafiek

In het venster, diagrameditor kun je bij, diagramtype verschillende diagramvormen kiezen, zoals cirkeldiagram (taartdiagram staafdiagram, lijngrafiek, spreidingsdiagram, bellendiagram, etcetera. Afhankelijk van het soort grafiek kun je hier ook labels toevoegen of gezond bewerken. De kleuren en lettertype aan te passen. Klik op, diagram en astitels om een titel toe te voegen. In plaats van labels is het ook mogelijk om een losstaande legenda aan te maken. Legenda en kies bij, positie de gewenste plek. De grafiek is al in de spreadsheet geplaatst, en kan verplaatst worden door erop te drukken en te slepen. Bijwerken kan via de, diagrameditor. Dubbelklik op de grafiek.

grafiek maken online

Online een grafiek maken, genereuse by xoxo Nd - infogram

Uiteraard is het ook mogelijk om de oefeningen grafiek te printen of online te publiceren. Ga naar, google Drive. Klik op, nieuw - google Spreadsheets. Er wordt een nieuwe spreadsheet aangemaakt. Via, bestand - importeren kun je data importeren uit een bestand, zoals een Excel-, csv- of tekstbestand. De gegevens kunnen ook met de hand worden ingevoerd: typ de gegevens in kolommen, zonder witregels. Klik op een cel met gegevens, en kies. Er opent direct een voorbeeld grafiek.

Handleiding voor het zelf maken van een cirkelgrafiek (taartgrafiek lijngrafiek, staafgrafiek, spreidingsgrafiek of een ander diagram - met google Drive. Wat heb ik nodig? In deze slank handleiding wordt gebruik gemaakt van. Google Drive, de gratis clouddienst van google. Om google Drive te gebruiken heb je een google account nodig (dit heb je als je een Gmail of account hebt of een Android mobiel gebruikt). Wat kan ik met het resultaat? De aangemaakte grafiek wordt online opgeslagen, en kan worden gedownload als afbeelding, pdf of Excel-document.

Formules maken met grafiek - geogebra

Tekenprogramma's zijn ideaal voor het maken van creatief werk op de omputer of tablet. Sommige programma's zijn gericht op vrij tekenen, schetsen en schilderen, anderen op het ontwerpen van illustraties en logo's. Kijk voor een tekenprogramma om een plattegrond te maken op: Plattegrond maken, apps en software voor cartoons, gif-animaties en tekenfilms: Animaties maken, online tekenprogramma, sumopaint. Dit tekenprogramma werkt direct in de browser: je hoeft er niets voor te installeren. Het is niet zo gedrag uitgebreid als grote tekenprogramma's, maar eenvoudig in gebruik. Er zijn verschillende tekenpennen, kwasten en filters, en het is mogelijk om in lagen te werken. Je kan foto's importeren en de tekening downloaden naar de computer (als jpg of png bestand). Tekenprogramma's voor de computer, artweaver, artweaver is een tekenprogramma voor creatief werk, zoals het natekenen van foto's. Het programma werkt met lagen en transparanties, en is goed te bedienen met een tekenpen.

Grafiek maken online
Rated 4/5 based on 617 reviews
Recensies voor het bericht grafiek maken online

 1. Tijogeh hij schrijft:

  U kunt ook gebruikmaken van de opmaakknoppen op het lint (tabblad Start, groep Lettertype ). Uitstekend voor het vergelijken van verkoopcijfers en uitgaven, bijvoorbeeld gedurende een bepaalde periode. Naar boven Het formaat van een grafiek wijzigen u kunt het formaat van een grafiek op de volgende manieren wijzigen: Klik op de grafiek en sleep de formaatgrepen vervolgens naar het gewenste formaat.

 2. Apuryca hij schrijft:

  Opmerking deze optie is alleen beschikbaar als de geselecteerde grafiek een echte 3D-grafiek is, zoals een 3d-kolomdiagram. Het bewerken van je grafiek 1, selecteer uit zes basis grafiektypen (en er zijn nog veel meer). Wanneer u op AltF1 drukt, wordt de grafiek weergegeven als een ingesloten grafiek.

 3. Pokuze hij schrijft:

  Naar boven Stap 6: de positie of het formaat van een grafiek wijzigen u kunt een grafiek naar een willekeurige locatie in een werkblad of naar een nieuw of bestaand werkblad verplaatsen. Tip Tenzij u een andere map opgeeft, wordt het sjabloonbestand (.ctrx) opgeslagen in de map Grafieken folder en is de sjabloon beschikbaar onder Sjablonen in zowel het dialoogvenster Grafiek invoegen (tabblad Invoegen, groep Grafieken, startpictogram voor het dialoogvenster ) als het dialoogvenster Grafiektype wijzigen (tabblad. 5, leer hoe je een grafiek kunt wijzigen door te wisselen van weergave.

 4. Dalegyd hij schrijft:

  Andere Excel trucs 1, voeg een tweede y-as toe aan je grafiek. Als u de grafiek beter leesbaar wilt maken, kunt u ook maatstreepjes toevoegen aan een as en de ruimte tussen de maatstreepjes opgeven. Ga naar het tabblad Indeling, klik in de groep Assen op Assen en voer vervolgens een van de volgende handelingen uit: Als u een as wilt weergeven, klikt u op Primaire horizontale as, primaire verticale as of diepte as (op een 3D-grafiek) en klikt. Als u gedetailleerde weergave- en schaalopties voor een as wilt opgeven, klikt u op Primaire horizontale as, primaire verticale as of diepteas (op een 3D-grafiek) en vervolgens op meer opties voor primaire horizontale as, meer opties voor primaire verticale as of meer opties voor diepteas.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: