Boeddhistische gezegden

boeddhistische gezegden

je hebt een beetje geluk nodig om gelukkig te worden. In het niet weten van sommige dingen ligt een groot geluk. genoeg hebben is geluk. Meer dan genoeg hebben brengt ongeluk. Dat geldt voor alle dingen, echter vooral voor geld. geen mens kan duizend dagen achtereen gelukkig zijn, zoals geen bloem duizend dagen dagen achtereen kan bloeien. uitstraling is het overlopen van innerlijk geluk. gelukkig dat afgunst geen geluid maakt, het lawaai om ons heen zou anders oorverdovend zijn.

Als mensen geluk konden kopen, zouden zij beslist er iets teveel van kopen. door ons leed leren wij ons geluk naar waarde te schatten. hoe gelukkiger men is, hoe minder aandacht men aan zijn geluk besteedt. de deur van het kwijtraken geluk gaat naar binnen open. succes is krijgen wat je verlangt. Geluk is houden wat je hebt. gelukkig zijn de mensen die kinderen en vreemden te vriend hebben. wie het geluk niet kan genieten als het komt, moet niet klagen als het hem verlaat. geluk komt van aandacht voor kleine dingen; ongeluk van het verwaarlozen van kleine dingen. geluk is blijven verlangen naar wat je al hebt. wie zich gelukkig voelt met het geluk van anderen, bezit een rijkdom zonder grenzen.

boeddhistische gezegden
te vinden, maar ergens anders vind je het zeker niet. auteur onbekend toegevoegd: wanneer is je leven gelukt? Als je het geluk zijn gang laat gaan, hoef je er niet naar te zoeken. een goed huwelijk is ten minste 80 geluk in het vinden van de juiste persoon op het juiste tijdstip. De rest is vertrouwen. dankbaarheid is de kortste weg naar geluk. auteur onbekend toegevoegd: et geluk glipt vaak binnen door een deur waarvan je niet eens wist dat die open was. auteur onbekend toegevoegd: f en toe is het goed om de zoektocht naar geluk te staken en gewoon even blij te zijn.
boeddhistische gezegden

Wijsheden Dalai lama - hcc - home


geluk moet je in je schoot laten vallen; maar zorg er wel voor dat je schoot in de juiste richting staat. Toegevoegd:, ik zou niet erg gelukkig zijn, als ik kon zeggen hoe gelukkig ik ben. ga niet op zoek naar geluk maar ontdek in jezelf waarom je het geluk tegenhoudt. a course in Miracles, toegevoegd: Het ware geluk kost weinig; als het duur is, is het niet van waar een goed soort. wil je een moment gelukkig zijn? Wil je altijd gelukkig zijn? jean-Baptise lacordaire, toegevoegd:, geluk is vooral een kwestie van goed opletten.

Gezegden/Wijsheden van de dalai lama - hcc - home


Stop vaker met doen. Ontdek en bewaar ideeën over. Boeddhistische gezegden op Pinterest. meer ideeën over Genezing, boeddhisme en Yoga inspiratie. Mooie spirituele uitspraken, wijze citaten, leuke spreuken, gezegden en levenswijsheden verzameld door hein Pragt. Boeddhisme citaten van Sogyal Rinpoche boeddhistische gezegden. Boeddhisme citaten over het leven Spreuken van boeddha en uit het boeddhisme in het algemeen. Ben je op zoek naar mooie korte teksten, spreuken, wijsheden en gezegden?

boeddhistische gezegden

Een beginner ziet veel mogelijkheden, bloedgroep een expert slechts een paar. terug naar het overzicht.

Gezegden, wijsheden Spreuken Esoterie geloof door Ernest keijzers. Wat mij opvalt is dat miconazol mensen. Boeddhistische landen rustig vriendelijk en sociaal zijn. De betekenis van het leven is om te zien. Adem in en ontspan. Adem uit en glimlach.

Hindoeisme, yoga en Indiase Spiritualiteit - religie


Opgewekt geduld is nodig bij ondeugende kinderen en bij je eigen geest. Zorg voor elke moment en je zorgt voor de hele tijd. Hecht geen geloof aan datgene waaraan u door sleur gewend bent, geloof niet alleen op gezag van uw leraren of voorgangers. Wederzijds respect en wederzijds luisteren, zijn de fundamenten van harmonie binnen een gezin. Zelfs uw ergste vijand kan u niet zo diep kwetsen als uw eigen gedachten. Wat voor moeilijkheden je in het verleden ook gehad mag hebben, je kunt vandaag een nieuw begin maken.

Zoals de akker bedorven wordt door onkruid, zo de mens door zijn begeerten. Om innerlijke rust te vinden, moet je afmaken waaraan je begonnen bent. De waarheid blijft verborgen voor wie vervuld is van begeerten en haatgevoelens. Het is gemakkelijk de fouten van anderen te zien, maar moeilijk de eigen fouten te erkennen. Groter geluk bereik je met eenvoudigheid, niet met ingewikkeldheid. Een dwaas die weet dat hij een dwaas is, is al wijzer dan een dwaas die denkt dat hij wijs. We delen de lucht met de bossen en het water met de zeeën. Als een lichaam zijn zij en wij. Een druppel tederheid is meer dan geld en macht.

Japanse cijfers - wikipedia

Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg. Uiteindelijk doen deze dingen er het meeste toe: hoe goed had je lief? Hoezeer had je lief? Hoe volledig heb je geleerd los te brood laten? Alles wat we zijn is het resultaat van wat we dachten. Als welk je compassie niet ook voor jezelf geldt, is die incompleet. Jij, jijzelf, evenzeer als wie dan ook in het hele universum, verdient jouw liefde en affectie. Wie is een groot mens? Die het sterkst is in het uitoefenen van geduld.

boeddhistische gezegden

Mooie korte teksten en Zinnen over Geluk spiritum

Eén kaars kan duizenden andere kaarsen aansteken zonder haar levensduur te verkorten. Het is voor ons belangrijk om goede gedachten te hebben, want wij worden wat wij denken. Blijf niet hangen in het verleden, droom niet van de toekomst, maar concentreer je geest op het huidige moment. Zegeningen komen voort uit zorg. Problemen komen voort uit onachtzaamheid. Alle wezens zijn bang voor pijn en vrezen de dood. Verplaats u in hun situatie en laat hen met rust.

Gautama boeddha leefde van. 370 voor Christus in Nepal en was een spiritueel leider en de grondlegger van de levensbeschouwelijke en religieuze stroming: het boeddhisme. Alles wat ontstaat, komt voort uit het denken, het is calorie geboren uit denken, gevormd uit denken. Haat wordt niet door haat overwonnen; haat wordt door liefde overwonnen, zo is van eeuwigheid de orde der dingen. Wie kinderen heeft, is bezorgd om zijn kinderen. Wie runderen heeft, is bezorgd om zijn runderen. Wie niets heeft, kent geen zorgen.

Judith Morriën (jmorrien) op Pinterest

Met geluk is het net als met gezondheid; als je er niets van merkt, betekent dit dat het. geluk bestaat uit drie dingen: iets om van te houden, iets om te doen en iets om op te hopen. chinees gezegde, toegevoegd:, het is moeilijk om het geluk dat je niet hebt, niet te overschatten. geluk helpt soms, moed altijd. bond Zonder naam, toegevoegd: Er is slechts én weg naar het geluk en dat is ophouden met je zorgen te maken over dingen waar je geen invloed op hebt. Elke poging die mislukt, brengt je een stap dichter bij het geluk. thomas Alva edison, toegevoegd:, met een lach geef je je geluk door aan een ander. sommige mensen zouden dood gaan van verdriet wanneer men hun hun ongeluk afnam. geloof in je geluk, dan krijg je het.

Boeddhistische gezegden
Rated 4/5 based on 877 reviews
Recensies voor het bericht boeddhistische gezegden

  1. Yvemys hij schrijft:

    Zie tetraphobie voor meer uitleg. geluk is blijven verlangen naar wat je al hebt. Honderdtallen van 200 tot 900 zijn getal)-hyaku".

  2. Hywoqy hij schrijft:

    thomas Alva edison, toegevoegd:, met een lach geef je je geluk door aan een ander. wijsheid is de kunst per ongeluk de waarheid te zeggen. het is niet eenvoudig om het geluk in jezelf te vinden, maar ergens anders vind je het zeker niet.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: